Matblogga
Funderar på att slopa allt annat och bara matblogga. Idag gjorde jag den sjukt delikata kycklingsalladen igen. Det är sjukt enkelt och galet gott. Kycklingfilé, timjan, citron, parmaskinja, salt, peppar, olja och balsamiko, och sallad är allt man behöver.
Tacka Herr Oliver för det.
I veckan har jag shoppat denna maskin som förhoppningsvis ska ta mitt matlagande och bakande till oanade höjder!

Ska spela in det avsnittet med kycklingsalladen snart tror jag. Det är en maträtt som måste förevigas. Annars går kvällen åt till att slappa och samla kraft för morgondagens övande. Ska lära mig 5 nyskrivna arr tills mitten på nästa vecka då de ska spelas in. Sen måste jag finslipa på mitt konfrencierande och öva lite på mina solon till helgen.
Hoppas jag är helt frisk imorrn. Svårt att öva sång utan röst.
Trevlig kväll!
Tacka Herr Oliver för det.
I veckan har jag shoppat denna maskin som förhoppningsvis ska ta mitt matlagande och bakande till oanade höjder!

Ska spela in det avsnittet med kycklingsalladen snart tror jag. Det är en maträtt som måste förevigas. Annars går kvällen åt till att slappa och samla kraft för morgondagens övande. Ska lära mig 5 nyskrivna arr tills mitten på nästa vecka då de ska spelas in. Sen måste jag finslipa på mitt konfrencierande och öva lite på mina solon till helgen.
Hoppas jag är helt frisk imorrn. Svårt att öva sång utan röst.
Trevlig kväll!
Kommentarer
Postat av: Inger Sandström
Lyckans dig! Är den ny? vad har du gett för den?
Trackback