Försommarkäk!
Måste säga att våren och försommarens käk har vart en enda lång succé.
Idag gjorde jag, som vanligt en sallad på ruccola och spenat, toppat med ett gäng rädisor toppat med olivoljan och en skvätt limesaft.
Till detta en rostbiff marinerad i vitlök, lime och salt och peppar. I en likadan marinad så hackade jag en lämplig halva squash och en hel spansk peppar.
Sen stekte jag rostbiffen lite lämpligt torkade ur spännan stekte grönsakerna sådär lagom länge så de får fin färg men inte blir mosiga. Youhurt, vitlök och lime gjorde en svalkande sås till detta. Mums!

Så här gott blev det.

Min fötter fick se solen för första gången i år. Grattis!
Idag gjorde jag, som vanligt en sallad på ruccola och spenat, toppat med ett gäng rädisor toppat med olivoljan och en skvätt limesaft.
Till detta en rostbiff marinerad i vitlök, lime och salt och peppar. I en likadan marinad så hackade jag en lämplig halva squash och en hel spansk peppar.
Sen stekte jag rostbiffen lite lämpligt torkade ur spännan stekte grönsakerna sådär lagom länge så de får fin färg men inte blir mosiga. Youhurt, vitlök och lime gjorde en svalkande sås till detta. Mums!

Så här gott blev det.

Min fötter fick se solen för första gången i år. Grattis!
Kommentarer
Trackback